KAYMAKAMIMIZ KADİR PERÇİ'NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 

95 yıl önce, Türk halkının tüm dünyaya kendi geleceğini belirleme iradesinden asla ödün vermeyeceğini haykırdığı Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyet; bu coğrafyada milletimizin varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri, bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığının en güçlü ifadesidir.

Bu azimle yokluğa rağmen yıllarca savaşan ve haklı mücadelesinden örnek bir zaferle çıkan Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır. Farklı dil, inanç ve kültür zenginliğimiz ile tek yürek olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bizlere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güzel bir geleceğe taşımaktır.

Bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum.