Pasinler Sandığa Gidiyor

30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Pasinler’de de 19 bin 134 seçmen sandık başına gidiyor.

Pasinler’de olumsuz hava şartlarına rağmen kapanan bazı köy yolları özel idare ekiplerince açıldı. Tüm sandıkların zamanında ulaşmasıyla birlikte saat 7’de oy kullanılmaya başlandı.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Cumhuriyet İlk Okulu’na saat 13.20’de eşi Ayfer Ada ile birlikte geldi. Kaymakam Ada, vatandaşlar ile tokalaştıktan sonra, oylarını 1056 nolu sandıkta kullandı.

Kaymakam Ada, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada hayırlı olsun temennisinde bulundu. Demokrasilerin en güzel yanının millet iradesinin sandığa yansıdığı günler olduğunu belirtti.

Öte yandan Pasinler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu ise oyunu saat 14.00’te Nevin Muhammet Özdemir ilkokulunda 1015 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Sertoğlu, milli iradenin yansıması olan sandığa bütün vatandaşlarımız gibi bizde geldik. Allah başta ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlısı ne ise onu nasip eylesin dedi.